Categorieën
Geen categorie

Schoolschrijver & Power!

Poster MarliesAanstaande donderdag is het dan zo ver: eindelijk komt Marlies Slegers als schoolschrijver bij ons in de klas! Natuurlijk kunnen we de start van dit gave project niet stilletjes voorbij laten gaan. Daarom vieren we donderdag 18 februari vanaf 09.00 uur in de gymzaal dat Marlies ons komt helpen met lezen en schrijven. Er komt belangrijk bezoek van de gemeente Tilburg en er komen zelfs echte Tilburgse artiesten optreden. Komt dat zien, komt dat zien!

Marlies heeft ook een blog gemaakt als schoolschrijver op onze school, deze is hier te vinden. Hierop zal ze de komende maanden (tot en met mei) bijhouden wat we in de klassen doen, recensies van boeken plaatsen die we in de klas aan het lezen zijn en nog veel meer! Goed in de gaten houden dus :o)

 

Natuurlijk zijn we ook nog druk bezig met het thema ‘Power!’. Er wordt super hard gewerkt om maar zoveel mogelijk PowerPunten te verzamelen: bronnen worden vergeleken, informatie wordt in eigen woorden opgeschreven en allerlei creatieve ideeën worden besproken. Heel erg mooi om te zien!

IMG_20160216_172131
Goed werk levert punten op, en dat is te zien!

 

IMG_20160119_140546-COLLAGE
Hard werken om de vragen zo goed mogelijk te kunnen beantwoorden!

 

Verder wil ik nog even de aandacht richten op Rekentuin. Ik zie dat er maar een aantal kinderen thuis aan het oefenen zijn, jammer.
Maar gelukkig is Kayla mega-super-duper-fantastisch bezig, zij heeft in 2016 al 564 sommen gemaakt! 

Hiervoor zal Kayla natuurlijk een mooie beloning krijgen, ik ben benieuwd wie volgen..

 

 

Groeten,

meneer Joost