Categorieën
Informatie

Controle fietsverlichting & bezoek aan ‘de Pont’

Hoi allemaal,

De donkere maanden zijn begonnen, en door een leuke actie willen we kinderen er bewust van maken dat gezien worden in het verkeer erg belangrijk is. Aanstaande vrijdag moet iedereen van groep 7 dan ook met de fiets naar school toe komen, in verband met het controleren van de fietsverlichting.

We doen dan ook een dringende oproep: we zijn nog op zoek naar ouders, opa’s, oma’s, broers, zussen, enzovoort van groep 7 die aanstaande vrijdag (23 oktober) kunnen meehelpen. Het is gelijk om half 9, en zal tot ongeveer half 10 duren.

 

Verder zijn we vandaag met de gehele klas naar ‘de Pont’ geweest, een museum voor moderne kunst. Daar hebben allebei de groepen apart van elkaar een rondleiding gekregen, waarbij er ruim de tijd is genomen om verschillende kunstwerken te bestuderen. Ook werden er veel vragen gesteld: wat denk je dat het is? Waarvan zou het gemaakt zijn? Wat valt je op? Wat zou het betekenen?
Het was erg gaaf om te merken hoe goed de kinderen de kunstwerken bestudeerden en wat voor mooie antwoorden er werden gegeven. Hieronder kun je een kort verslag zien van de rondleiding van groep 7.

 

 

Groeten,

Meneer Joost