Classroom

We zijn deze week begonnen met het werken in de Google Classroom. Dit zijn digitale klassen waarin kinderen opdrachten krijgen en kunnen maken. Ook staat hier het huiswerk in voor de komende week.

Ieder kind heeft hiervoor een emailadres gekregen:

voornaam@triangelbs.nl

Het wachtwoord is hetzelfde als bij rekentuin en taalzee, maar dan twee keer achter elkaar. Bijvoorbeeld: ‘koek3‘ wordt ‘koek3koek3‘.

 

Classroom logo
Klik hier om naar de Classroom te gaan.

Dit kun je gebruiken om thuis met Google Classroom te werken:

Google Classroom app (android versie)

Google Classroom app (iOS/iPad versie)
Je kunt de app installeren op een tablet of telefoon en inloggen met je @triangelbs.nl account. Je kunt dan opdrachten bekijken, aan opdrachten werken en makkelijk foto’s toevoegen. Handig!

Dit heb je nodig om op de iPad te werken:

Google documenten (iOS/iPad versie)
App waarmee je teksten kunt maken en bewerken. Lijkt erg op Word, maar is gratis. Dit is nodig om met de iPad via Google Classroom te werken.

20 reacties op “Classroom”

Hoi Narischa,
Ik heb net even ingelogd via jouw account, en ik zie de tekst in ieder geval er bij staan. Als je op de Nieuwsbegrip klas klikt staat ‘ie gelijk bij de opdracht. Ik hoop dat je het kunt vinden.

Groetjes,
Meneer Joost

Hoi Mareno,
We hebben vandaag even gekeken via jouw account en op school gaat ‘ie meteen naar je classroom. Hopelijk lukt het thuis nu ook gewoon. Fijn weekend!

Meneer Joost

Geef een reactie